Particulier

Belastingaangifte Particulieren

Is de belastingaangifte een jaarlijks terugkerende ergernis of wilt u voorkomen dat u kostbare fouten maakt bij het invullen van uw aangifte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor helpt particulieren met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en andere belastingzaken.

Administratie- en belastingadvieskantoor E.J. Nagelhout staat garant voor professionele hulp bij het verzorgen van uw belastingaangifte. Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden voor het optimaal indienen van uw belastingaangifte. Hierbij worden alle aftrekbare uitgaven, zoals ziektekosten en andere aftrekposten geoptimaliseerd om een zo gunstig mogelijke belastingteruggave te realiseren.

Wij kunnen u onder andere helpen bij;

-Uw jaarlijkse belastingaangifte

-Invullen van een voorlopige teruggaaf of het doorgeven van een wijziging. (service voor bestaande klanten)

-Invullen en berekenen van al uw Toeslagen waaronder, zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag. (service voor bestaande klanten)

Wij zijn aangesloten bij Register Belastingadviseurs (RB), dit vormt een waarborg voor kwaliteit en staat garant voor actuele kennis op fiscaal gebied.

Wilt u informatie over onze tarieven of een afspraak met ons maken vult u dan ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 075-6285400. Maak hier gemakkelijk uw afspraak om uw aangifte met ons door te spreken.

Vragenlijst inkomstenbelasting

Als u onze vragenlijst met tarieven en informatie wilt ontvangen, dan kunt u deze hier aanvragen.