Administratie

Administratie en boekhouding

Achterom kijken met het oog op de toekomst

Wij hebben als administratiekantoor een duidelijke opvatting: financiële administratie voeren is achterom kijken, maar dat doe je vooral om beter vooruit te kunnen!
Een juiste interpretatie van gegevens geeft namelijk belangrijke informatie voor planning en beleid.

Wat doet u zèlf aan uw boekhouding?

Ondanks de vergaande automatiseringsmogelijkheden komen veel ondernemers in het midden- en kleinbedrijf zelf niet toe aan het boekhoudkundig verwerken van hun bedrijfsadministratie; hun eigen bijdrage blijft meestal beperkt tot de (niet onbelangrijke) facturering, het voorraadbeheer en het voorbereidende administratieve werk. En hij die de schoen past, trekke hem aan. Van overige activiteiten onthouden de meeste zich, vaak door tijdgebrek of (laten we het maar ronduit zeggen) door een gemis aan deskundigheid.

Zou u zich enigszins beschaamd moeten voelen bij die bescheiden inbreng??

Wij vinden van niet! Immers, uw kracht als ondernemer ligt op het terrein van een goede exploitatie van uw bedrijf, waarin u ongetwijfeld bent gespecialiseerd en wij weten uit ervaring, dat daar veel tijd en energie voor nodig is.
Onze kracht is de correcte administratieve verwerking van hetgeen u zo zorgvuldig aan het opbouwen bent. Een belangrijke taak, want een professioneel gevoerde boekhouding is een fundament voor de continuïteit van uw onderneming, inderdaad, met het oog op de toekomst.

Wij begeleiden, verzorgen en kunnen u adviseren in:
•automatisering
•boekhouding
•debiteurenbeleid
•financiële administratie
•loon- en personeelsadministratie
•etc.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om uw administratie aan ons uit te besteden, vult u dan ons contactformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.